YOGA för alla PÅ BOKEBACKEN med Yogainstruktör Gunilla Sandberg

Välkommen till vår nästa yogahelg, 22-24 mars 2019, sista anmälningsdag den 28 februari 2019. Alla som anmäler sig före den 31 december får 10% rabatt som tack för att ni underlättar vår planering.

När du kommer ställer du bilen och stänger av din mobil, känner fötterna ta mark långt ner i mullen, ta några djupa långsamma andetag och din resa till din retreat har börjat.

Vi vandrar några minuter genom skogen på stigar och mossbeklädd mark, känner naturen dofter och hör dess ljud. När du kommer fram till ditt skogseremitage tänder du en brasa i vedkaminen, kryper upp i gungstolen eller korgstolen. Nu väntar en picknickkorg att avnjuta till vedens sprak i tystnaden.

Ett yogapass innan sänggående är både skönt och avslappnande.

Nästa morgon samlas vi till ett nytt yogapass, för att därefter vandrar tillbaka till sitt lilla skogseremitage där frukostkorgen väntar.

Före lunch tar vi ett långt härligt skogsbad – Shirini Yoku – en vandring i tystad och själslig närvaro som avslutas med en enkel lunch och bastubad.

Ytterligare ett yogapass finns under eftermiddagen, efter detta pass är det skönt med lite egentid innan middagen på kvällen.

När du vaknar till fågelkvitter och vindens sus är det skönt med ett nytt yogapass medan du genomför din yoga är din frukost på väg till till ditt skogseremitage, du äter din frukosten i lugn och ro därefter avslutar vi vistelsen här med en vandring eller en föreläsning samt en styrkande lunch innan hemfärd.

Här finns lakan, handdukar, badrock och allt du behöver, så ta lätt packning men praktisk för alla väder och typ av mark.

Priset är endast 3800:- för allt!

Välkomna till vårt paradis mitt på Linderödsåsen

Boka på booking@bokebacken.se, kom ihåg att ditt namn, epostadress och telefonnr